Skip navigation MENU

Handige tools voor BVE en VAVO

Magister 6 is een modern en veilig platform, klaar voor gebruik en verdere functionele groei. Om het beste uit Magister te halen en u zo goed mogelijk te faciliteren, hebben we een aantal handige tips en documenten voor BVE en VAVO.

Prettig overstappen

Overstappen naar Magister 6 willen we u zo eenvoudig mogelijk maken. U vindt hier vier belangrijkste tips om direct aan de slag te kunnen. Ook bevat Magister 6 een context gevoelige online Helpfunctie bestaande uit: uitleg bij schermen, een Frequently Asked Questions (FAQ) en een aantal instructievideo’s. Ook kunt u voor uw team terecht voor persoonlijke begeleiding met een training op uw school.

Webinar en instructievideo’s

Heeft u behoefte om door Magister 6 meegenomen te worden door een expert? Bekijk dan het webinar ‘Magister 6 in Vogelvlucht‘ terug. Ook zijn er op verschillende onderwerpen instructievideo’s. We hebben een korte video gemaakt over een snelle manier van voorbereiden op het nieuwe schooljaar:

En ook de nieuwe flow van cijfers invoeren heeft een praktische 5 stappen-video:

 

Overzicht functies

Wilt u een overzicht van de meest gebruikte functies voor BVE/VAVO in Magister 6? Bekijk dan hier het functionaliteitoverzicht met tips en work arounds.

Belangrijk om te weten:

  • Allerlei nieuwe mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de Toestemmingsmodule beeldmateriaal, Toetsbomen gestuurde cijferinvoer, Uitgesteld publiceren van cijfers en het Coachingsdashboard worden alleen in Magister 6 aangeboden.
  •  Ook BVE/VAVO kan optioneel gebruik maken van de nieuwe cijferinvoer-functionaliteit. Deze komt dan beschikbaar in uw testomgeving. Wilt u zelf ervaren hoe eenvoudig cijferinvoeren is geworden? Neem dan contact op via uw applicatiebeheerder.
  • Naast Magister 6 bieden we ook de nieuwe Magister Docenten app, waarin oók cijferinvoer en uitgesteld publiceren is ingebouwd. Meer informatie hierover vindt u hier.