Skip navigation MENU

Handige tools voor BVE en VAVO

Magister Web is een modern en veilig platform, klaar voor gebruik en verdere functionele groei. Om het beste uit Magister te halen en u zo goed mogelijk te faciliteren, hebben we een aantal handige tips en documenten voor BVE en VAVO.

Prettig overstappen

Overstappen naar Magister Web willen we u zo eenvoudig mogelijk maken. Om direct aan de slag te kunnen, bevat Magister Web een context gevoelige online Helpfunctie bestaande uit: uitleg bij schermen, een Frequently Asked Questions (FAQ) en een aantal instructievideo’s. Ook kunt u voor uw team terecht voor persoonlijke begeleiding met een training op uw school.

Webinar en instructievideo’s

Heeft u behoefte om door Magister Web meegenomen te worden door een expert? Bekijk dan het webinar ‘Optimaal gebruik maken van Magister Web‘ terug. In het menu van Magister Web zijn ‘Instructievideo’s’ direct toegankelijk. Magister Web heeft een context gevoelige online Helpfunctie met uitleg bij functionaliteit en schermen.

Overzicht functies

Wilt u een overzicht van de meest gebruikte functies voor BVE/VAVO in Magister Web? Bekijk dan hier het functionaliteitoverzicht met tips en work arounds.

Belangrijk om te weten:

  • Allerlei nieuwe mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de Toestemmingsmodule beeldmateriaal, Toetsbomen gestuurde cijferinvoer, Uitgesteld publiceren van cijfers en het Coachingsdashboard worden alleen in Magister Web aangeboden.
  •  Ook BVE/VAVO kan optioneel gebruik maken van de nieuwe cijferinvoer-functionaliteit. Deze komt dan beschikbaar in uw testomgeving. Wilt u zelf ervaren hoe eenvoudig cijferinvoeren is geworden? Neem dan contact op via uw applicatiebeheerder.
  • Naast Magister Web bieden we ook de nieuwe Magister Docenten app, waarin oók cijferinvoer en uitgesteld publiceren is ingebouwd. Meer informatie hierover vindt u hier.