Skip navigation MENU

Handige tools voor VO

Om het beste uit Magister te halen en u zo goed mogelijk te faciliteren, hebben we een aantal handige tips en documenten voor u.

Overzicht functies

Voor docenten in het VO staan hier de meest gebruikte functionaliteiten. We hebben het overzicht uitgebreid met work-arounds en tips.

De meest opvallende nieuwe functionaliteiten in Magister Web:

  • Een verbeterd lesdashboard waarbinnen per leerling zaken automatisch gesignaleerd worden voor de docent.
  • Toets-belasting: Houdt voor de docent bij hoeveel toetsen een leerling op een dag/week heeft om zo de toets-belasting te kunnen waarborgen.
  • Makkelijker cijfers invoeren met in één scherm alle leerlingen die de toets moeten maken, óók op verschillende niveaus of studies én voor project vakken.
  • Heeft vanuit het lesdashboard en de studiewijzer een presentatiemodus ingebouwd zodat ook op het digibord de informatie goed leesbaar is.
  •  Nieuwe unieke functionaliteiten als de Toestemmingsmodule beeldmateriaal, Toetsbomen gestuurde cijferinvoer, Uitgesteld publiceren van cijfers en een Coachingsdashboard worden alleen aangeboden in Magister Web.

Snel aan de slag

Magister Web bevat een context gevoelige online Helpfunctie met uitleg bij schermen. Recent hebben we voor u korte video gemaakt over de ‘Jaarwissel’:

Samen met de expert

Heeft u behoefte om door Magister Web meegenomen te worden door een expert? Bekijk dan het webinar ‘Optimaal gebruik maken van Magister Web‘.

Belangrijk om te weten

Naast Magister Web bieden we ook de nieuwe Magister Docenten app, waarin oók het nieuwe cijfer invoeren en uitgesteld publiceren is ingebouwd. Lees hier waarmee u direct aan de slag kunt.

De planning voor de komende periode welke functionaliteiten u binnenkort kunt gebruiken vindt u in de roadmap. Klik hier voor de meest recente roadmap– inlog vereist.