Skip navigation MENU

Magister Desktop (RDP)

Magister Desktop (RDP) is een alles-in-één omgeving voor al het onderwijs ondersteunend personeel van jouw school.

Van de administratieve medewerkers en applicatiebeheerders tot het management en teamleiders biedt Magister Desktop (RDP) een stabiele en veilig oplossing voor de gehele administratie, vele onderwijslogistieke zaken zoals cijfers én de onderwijsinhoud.


Administratie
Magister is al jaren hét leerlingadministratiepakket binnen het VO. Dankzij onze ervaring staat er een compleet, slim en gebruikersvriendelijk product in de markt. Of het nu gaat om je dagelijkse administratieve bezigheden, het maken van rapportages, uitwisseling met DUO/BRON of het afhandelen van de volledige examenverwerking volgens de actuele wet- en regelgeving. Magister is dé administratie-tool voor jou.

Applicatiebeheerder
Applicatiebeheerders kunnen al hun werkzaamheden met Magister Desktop (RDP) vanuit één omgeving verrichten. Ken eenvoudig rechten toe aan gebruikers en regel de beveiliging. De school- en cijferstructuur richt je in naar jouw schoolspecifieke eisen en wensen. Daarnaast kun je koppelen met DUO of door middel van een OSO-import gegevens van een leerling ophalen van zijn vorige school.

Zorgcoördinatoren en begeleiders
Magister Desktop (RDP) biedt duidelijk inzicht in het leerlingvolgsysteem van de leerling. Zo kun je snel te weten komen of een leerling ADHD of dyslexie heeft en heb je toegang tot de medische gegevens. Zorgafspraken met de leerling leg je eenvoudig vast in het leerlingvolgsysteem. Gebruik je de mogelijkheid om rechten toe te kennen aan medewerkers, dan regel je daarmee zelf de toegang tot privacygevoelige gegevens.


Ontdek alle voordelen van Magister Desktop (RDP)

  • Op één plaats inloggen en toegang hebben tot heel Magister
  • Alle onze onderdelen zijn met elkaar geïntegreerd en werken samen
  • Koppelingen met DUO Verzuim
  • Onze software wordt continue op de geldende en de nieuwe wet- en regelgeving aangepast
  • Wij maken gebruik van moderne beveiligingsmethoden waarbij de inlog dubbel wordt beveiligd
  • Wij staan ervoor dat al onze gebruikers, altijd van de software gebruik kunnen maken

Meer over Magister Desktop (RDP)

Magister Desktop (RDP) is een alles-in-één omgeving voor al het onderwijs ondersteunend personeel van jouw school. Van de administratieve ...

Magister Desktop (RDP) is een alles-in-één omgeving voor al het onderwijs ondersteunend personeel van jouw school. Van de administratieve ...


Meer informatie

Wil je meer weten over Magister?
Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

    Vul hieronder de cijfer/letter combinatie in.
    captcha