Skip navigation MENU

Tips om uw onderwijsproces te ondersteunen

Zoals u mag verwachten houden we ook als Magister de ontwikkeling van het Coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten. Het is onvoorspelbaar welke impact dit precies gaat hebben op het onderwijs. Wel willen we u al laten weten dat we vanuit Magister de nodige maatregelen aan het voorbereiden zijn om uw schoolorganisatie maximaal te kunnen blijven ondersteunen. Onderstaand vindt u een aantal hulpmiddelen voor de continuering van uw onderwijsproces.

Ouder of leerling? De school kan je Magistervragen beantwoorden.

Voorbereiding en communicatie vanuit school

Download hier de tips en handleiding voor communicatie vanuit school. Met tips over:

  • het controleren van actieve accounts en wachtwoorden van ouders/ verzorgers en het gebruik van de berichtenmodule.
  • hoe u snel ouders en leerlingen kan informeren over ontwikkelingen op uw school, uw maatregelen en informatie over doorgang van lessen.

Gratis leermiddelenlicenties
Uitgeverijen en distributeurs bieden het onderwijs hulp met gratis licenties op hun digitale leermiddelen. Hoe u dit snel kunt inrichten in Magister vindt u hier.

Webinar: PTA 7 april 14u
Houd overzicht met Magister en MMP Hoe monitort u in het MMP dat het PTA volledig is? Wat vergt dit van de schooladministratie en applicatiebeheerder? Welke checks zijn nodig in Magister? Dit met inachtneming van de nog niet definitieve zak/slaagregeling. Schrijf hier gratis in.

Onderwijs op afstand met Magister.me

Lees hier over de inzet van Magister.me voor onderwijs op afstand.

Stel uw vraag en krijg direct antwoord tijdens het online Magister.me docentenspreekuur!
Schrijf hier in voor het docentenspreekuur

Lees hier over rapportage absenties per studie

Vragen door scholen

Magister is gewoon bereikbaar om u als onderwijsinstelling te helpen. Heeft u vanuit applicatiebeheer hulp nodig, stuur dan altijd een melding via Magister Service, de serviceomgeving voor scholen. Ouders en leerlingen kunnen zoals altijd voor hun vragen over Magister contact opnemen met de eigen school.

De serviceomgeving voor scholen is bereikbaar vanuit huis via https://service.iddinkgroup.com of via mail: service.magister@iddinkgroup.com

Telefonisch zijn wij zoveel mogelijk bereikbaar:
Klantenservice 058 298 7178
Technische vragen en storingen 058 298 71 77

Klantenservice Magister.me 085 0239 577