Skip navigation MENU

Magister App

Met Magister App heb je als leerling en ouder altijd en overal zicht op de laatste informatie van je school. Actuele roosterwijzigingen, berichten en mededelingen zijn direct in te zien. Daarnaast hebben leerlingen en ouders toegang tot zaken als roosters, studiewijzers, cijfers en digitaal lesmateriaal.

Magister App is in nauwe samenwerking met een grote groep leerlingen en ouders ontwikkeld. Veel van hun feedback is verwerkt in onze producten.

Leerlingen
Magister App geeft je snel toegang tot het rooster, huiswerk, studiewijzer en je laatst behaalde cijfers. Zo ondersteunen we je bij het maken van huiswerk, geven je inzicht in alle resultaten en laten je agenda overzichtelijk zien. Even snel kijken in welk lokaal je les hebt? En wat het huiswerk is voor de aankomende week? Wat je gemiddelde is voor Engels?

Magister App biedt online toegang tot deze informatie, zodat je iedere dag aan de slag kunt.

Ouders
Als ouder geven wij je de mogelijkheid om met je eigen kinderen mee te kijken. Als ouder heb je inzicht in het rooster, de aanwezigheidsregistratie en de actuele cijferresultaten. Zitten je kinderen op verschillende scholen? Geen probleem: je kunt gemakkelijk schakelen tussen hun gegevens.

Ontdek de voordelen van de Magister App

  • Eenvoudig inzicht in je rooster, huiswerk en de laatste cijfers
  • Ontvang een push-notificatie bij een nieuw of gewijzigd cijfer
  • Online toegang tot je meest recente gegevens
  • Regel huiswerk vanaf school, thuis of onderweg
  • De gegevens zijn veilig, vertrouwd en up-to-date
  • Als ouder kun je gemakkelijk schakelen tussen kinderen
  • Je kan gemakkelijk een ouderavond plannen

Download Magister App

Voor iPhone/iOS

download-appstore

Voor Android

download-playstore