Skip navigation MENU

Magister Web voor leerlingen en ouders

Met Magister Web heb je als leerling en ouder altijd en overal zicht op de laatste informatie van je school. Actuele roosterwijzigingen, berichten en mededelingen zijn direct in te zien. Daarnaast hebben leerlingen en ouders toegang tot zaken als roosters, studiewijzers, cijfers en digitaal lesmateriaal.

Magister Web is in nauwe samenwerking met een grote groep leerlingen en ouders ontwikkeld. Veel van hun feedback is verwerkt in onze producten.

Leerlingen
Magister Web geeft je snel toegang tot het rooster, huiswerk, studiewijzer en je laatst behaalde cijfers. Zo ondersteunen we je bij het maken van huiswerk, geven je inzicht in alle resultaten en laten je agenda overzichtelijk zien. Even snel kijken in welk lokaal je les hebt? En wat het huiswerk is voor de aankomende week? Wat je gemiddelde is voor Engels?

Magister Web biedt online toegang tot deze informatie, zodat je iedere dag aan de slag kunt.

Ouders
Als ouder geven wij je de mogelijkheid om met je eigen kinderen mee te kijken. Als ouder heb je inzicht in het rooster, de aanwezigheidsregistratie en de actuele cijferresultaten. Zitten je kinderen op verschillende scholen? Geen probleem: je kunt gemakkelijk schakelen tussen hun gegevens. Daarnaast is het mogelijk om aan te geven met welke docenten je zou willen spreken op ouderavonden.

Zo worden afspraken voortaan in een handomdraai gemaakt binnen Magister!

Ontdek de voordelen van Magister Web

  • Eenvoudig inzicht in je rooster, huiswerk en de laatste cijfers
  • Online toegang tot je meest recente gegevens
  • Regel huiswerk vanaf school, thuis of onderweg
  • De gegevens zijn veilig, vertrouwd en up-to-date
  • Als ouder kun je gemakkelijk schakelen tussen kinderen