Skip navigation MENU

Instellen push notificaties binnen Android

Bij Android bepaalt het Android besturingssysteem dat push notificaties standaard aan worden gezet. Wil je dit (toch) uitzetten dan kan dat via de instellingen van de telefoon zelf.

Instellen binnen Android:

1. Ga naar Instellingen en vervolgens naar ‘Apps’.
  2. Scrol door de lijst met alle apps, en klik op de app waarvan je de notificaties niet meer wilt zien.
  3. Druk op ‘Meldingen uitschakelen’ of ‘Meldingen’ en geef vervolgens aan dat je geen notificaties meer wilt zien.

Vanaf Android Lollipop is het uitzetten nog iets gemakkelijker gemaakt. Krijg je een ongewenste melding van een app, tik dan op de notificatie en houd dit even ingedrukt. Vervolgens verschijnt er een menu met drie opties: meldingen zonder geluid weergeven, alle meldingen blokkeren of niet zonder geluid weergeven of blokkeren. In dit geval tik je op ‘Alle meldingen blokkeren’ om de notificaties uit te zetten.

Ontdek de voordelen van de Magister App

• Eenvoudig inzicht in je rooster, huiswerk en de laatste cijfers
  • Ontvang een push-notificatie bij een nieuw of gewijzigd cijfer
  • Online toegang tot je meest recente gegevens
  • Regel huiswerk vanaf school, thuis of onderweg
  • De gegevens zijn veilig, vertrouwd en up-to-date
  • Als ouder kun je gemakkelijk schakelen tussen kinderen.

Download Magister App

Voor iPhone/iOS

download-appstore

Voor Android

download-playstore