Skip navigation MENU

Magister.me Docenten

Hoe kunnen wij u helpen?

Welkom op de Helppagina’s van Magister.me. Om u zo goed mogelijk te helpen met Magister.me aan de slag te gaan, hebben we een voor u een en ander op een rij gezet.

Wij helpen u graag!

Hoe werkt Magister.me?

Hier vindt u tips, stappenplannen en schermafbeeldingen gecategoriseerd naar onderwerp.

Vandaagscherm
Na het inloggen ziet u een overzicht van de verschillende tegels. Ook kunt u extra tegels tonen op uw persoonlijke Vandaagscherm.

Lees hier meer

Studiewijzers
Studiewijzers zijn leerlijnen voor een vak, project of combinatie van vakken. (Gepersonaliseerde) studiewijzers bevatten de leerdoelen waaraan leerlingen werken, de instructies en bronnen die ze dienen te gebruiken en de opdrachten waarmee leerlingen kunnen aantonen dat ze de leerdoelen beheersen.

Lees hier meer

Opdrachten
Opdrachten kunnen vanuit een studiewijzer worden aangemaakt, waardoor de opdrachten integraal onderdeel zijn van de leerlijn. In opdrachten tonen leerlingen aan dat zij de leerdoelen beheersen. Opdrachten kunnen ook vanuit de tegel Opdrachten worden aangemaakt (bijvoorbeeld voor verslagen van een open dag op een vervolgopleiding).

Lees hier meer

Voortgang
De tegel Voortgang geeft inzicht in de voortgang van een groep per leerlijn in een studiewijzer. Het is mogelijk tot op leerlingniveau in te zoomen op een leerlijn. Zo krijgt u overzicht over de voortgang van een leerling of van de groep als geheel.

Lees hier meer

Bronnen
Bronnen zijn bestanden of linkjes naar webpagina’s die gebruikt worden in de studiewijzers. Bronnen vormen samen een digitale bibliotheek.

Lees hier meer

Leerlinginzicht
Leerlinginzicht biedt vakoverstijgend inzicht in de voortgang en resultaten van de leerling. U kunt zowel als docent en als mentor deze informatie bekijken en gebruiken als input voor gesprekken met een leerling.

Lees hier meer

Quayn
Via de tegel Quayn komt u automatisch op uw persoonlijke Quayn-pagina waar u uw eigen toetsen kunt bouwen of kunt samenstellen uit al ingevoerde vragen. Deze toetsen kunt u vervolgens via Magister.me afnemen in een studiewijzer.

Lees hier meer

Office365 Documenten
De tegel Office365 Documenten geeft u, mits u uw Officeaccount heeft gekoppeld, toegang tot uw bestanden in OneDrive/ Sharepoint. Op deze manier kunt u snel bestanden toevoegen als bron of als sjabloon in een opdracht.

Lees hier meer

Google Documenten
De tegel Google Documenten geeft u, mits uw Googleaccount is gekoppeld aan Magister.me, toegang tot uw bestanden in uw Google Drive. Op die manier kunt u snel bestanden toevoegen als bron.

Lees hier meer


Veel gestelde vragen

Wilt u snel antwoord op uw vraag? Kijk dan of het antwoord tussen de veel gestelde vragen staat. Zo niet, bel of e-mail ons dan gerust!

Wilt u liever telefonisch contact of dat iemand op uw scherm met u mee kijkt? De Magister.me Klantenservice is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 14.00 uur en via e-mail tot 16.30 uur.

Klantenservice Magister.me 085-0239577
E-mail service.magister@iddinkgroup.com