Skip navigation MENU

Geplaatst op 13-10-2018 in Releases.

Release 30

Vandaag is Release 30 (versie 5.7.30) uitgeleverd. Ook deze maand bevat de release verbeteringen op basis van wensen en feedback die we van u hebben ontvangen waaronder verbeteringen in de export van leerlingen binnen het zoekscherm. Wij waarderen dit zeer.

Release-informatie online

De complete (technische) release-informatie (versie 5.7.30) van MagisterSuite kunt u vinden op het klantendeel van Magister (login vereist). De releasenotes publiceren we niet meer op onze website, uitgezonderd de ‘Uitgelicht’ onderwerpen.

Kijk voor de volledige release informatie op Magister Support

Detailkaart Documenten

Zoals vermeld in het document ‘Overstappen naar Magister 6’ hebben we onderzoek gedaan of we de detailkaart over konden nemen in Magister 6. We zijn daarom blij om te kunnen melden dat de ‘detailkaart Documenten’ is toegevoegd aan Magister 6.

Op de detailkaart Opleiding > documenten kunnen mentoren en zorgmedewerkers in een oogopslag zien welke informatie beschikbaar is van een leerling.

Detailkaart Studiewijzers

Vanaf deze versie is het voor onderwijzend personeel mogelijk om de (actieve) ‘Studiewijzers’ in te zien waar de leerlingen toegang toe hebben. Via de detailkaart ELO > studiewijzers zijn alle studiewijzers die een leerling heeft, in te zien. U moet hiervoor wel geautoriseerd zijn of worden.

Leerling gegevens exporten naar Excel

Het exportbestand heeft vanaf deze release aparte kolommen voor ‘Roepnaam’, ‘Tussenvoegsel’ en ‘Achternaam’. De kolom ‘Naam’ is hiermee vervangen. Daarnaast kunt u nu ook leerlingen sorteren op achternaam in een export van de zoekresultaten naar Excel. Magister 6 > Zoekresultaten > Exporteren Excel, CSV.