Skip navigation MENU

Magister Suite Innovatiepakket schooljaar 2020/2021

Zet de volgende stap in leren op maat voor uw leerlingen.

Met het aanvullende en optioneel te kiezen Magister Suite Innovatiepakket zet u een volgende stap in de onderwijsontwikkeling van uw school. Centraal staan de mogelijkheden om succesvol en effectief coachen te ondersteunen en gepersonaliseerd leren vorm te geven binnen de school. Met overzichten voor betere leerlingbegeleiding en een nieuwe leeromgeving die docenten ontzorgt en aansluit bij het niveau van de leerling.

 

1. Ondersteuning bij coaching

Het Mentorinformatie verzuimoverzicht en de nieuwe functionaliteit voor het Onderwijsperspectiefplan bieden docenten overzicht en inzicht in gedrag van leerlingen en duidelijkheid over de gemaakte afspraken binnen passend onderwijs. Zo blijft er meer tijd over voor individuele begeleiding van de leerling in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Magister geeft niet alleen inzicht in de ontwikkeling en mogelijke uitdagingen per vak, maar doet dit ook vakoverstijgend. Mentoren kunnen hierdoor de passende ondersteuning bieden en succesvol en effectief begeleiden.

2. Gepersonaliseerd leren met behulp van functionaliteit uit Magister.me

Met het Magister Suite Innovatiepakket kunt u vanaf januari 2021 gebruik maken van een deel van de functionaliteit uit Magister.me. Zo kunt u direct profiteren van de innovatieve en rijke ondersteuning binnen bekende ELO-functies zoals studiewijzers, bronnen en opdrachten en de integraties met Microsoft en Google. Zeker als u een Google school bent en extra ondersteuning zoekt, en/of Magister ELO gebruikt, is dit een goede gelegenheid om kennis te maken met een leeromgeving die docenten echt ontzorgt bij het bieden van meer maatwerk. We lichten hieronder de belangrijkste zaken toe:

  • Direct aan de slag met leerlijnen op basis van meer dan 60 geïntegreerde lesmethodes. Leerlijnen kunnen eenvoudig geactualiseerd en gepersonaliseerd worden met behulp van gemetadateerd lesmateriaal van uzelf, collega’s én uitgevers.
  • Werk eenvoudig online door integraties met Microsoft én Google.
  • Verhoog het leerrendement door leerlingen persoonlijk én efficiënt online feedback te geven op hun werk.
  • Met de zekerheid van een ruime dataopslagcapaciteit van 250 GB kan de docent zonder zorgen allerlei materiaal toevoegen aan de online lessen en studiewijzers.

En mogelijk wilt u op termijn bijvoorbeeld ook gebruik maken van de vakoverstijgende monitoringdashboards in Magister.me? Deze dashboards bieden concrete handvatten om leerlingen te volgen en te coachen op leerhouding en -gedrag. Op het moment dat uw school daaraan toe is, kunt u dit eenvoudig toevoegen aan uw licentie.

Met het Innovatiepakket heeft u de beschikking tot functionaliteiten waarmee u coaching en gepersonaliseerd leren handen en voeten kan geven en zo verdere ontwikkeling van uw leerlingen kunt faciliteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Magister.me? Bekijk de vernieuwde pagina’s die meer vertellen over Magister.me en hoe u maatwerk voor uw leerlingen kan realiseren. Kijk hier of neem contact op met uw accountmanager.