Skip navigation MENU

Wat magister.me uniek maakt

Naadloze integratie met je bestaande wereld

Natuurlijk zijn er op alle scholen al vele initiatieven geweest: gedreven vanuit de aanschaf van devices, projecten die alleen goed werken bij een of twee secties of juist een heel nieuw onderwijsconcept voor de hele school dat misschien toch een brug te ver was. Wat maakt Magister.me anders zodat de verandering wel beter beklijft?

Magister.me werkt naadloos samen met vertrouwde pijlers uit het fundament van uw school:

 • Integratie met alle leidende lesmethoden die docenten gebruiken als basis voor hun leerlijnen. Lees meer

  Faciliteer docenten met een vooringevulde studiewijzer waarin je naar eigen inzicht methodehoofdstukken, -paragrafen en -opdrachten kunt arrangeren. Dan blijft er tijd over voor waar het echt om gaat in het onderwijs!

 • Integratie met Google for Education en Office 365
  Lees meer

  Docenten/mentoren en leerlingen zijn automatisch gekoppeld aan hun Microsoft of Google account zodat ze binnen Magister.me direct kunnen werken met bronnen uit O365 of Google Drive.!

 • Direct gekoppeld aan Magister
  Lees meer

  Gegevens uit Magister zijn direct beschikbaar in Magister.me: klassen, vakken, leerlingen. Dus als een leerling van klas wisselt, krijgt de leerling automatisch de juiste studiewijzers.
  Los van klassen werken op individuele basis? Ook dat kan!

Op deze manier neemt Magister.me zoveel mogelijk drempels weg, zodat de kostbare tijd van docenten besteed kan worden aan het actualiseren en verdiepen van hun vak, aan het samenstellen van persoonlijke leerlijnen en het coachen van leerlingen.

Geef ook je onderwijsvisie handen en voeten met Magister.me! 
Lees de voordelen of vraag een demo aan.

Onderwijsontwikkeling in het tempo dat past bij uw school

Scholen zijn levende organisaties die zich alleen met de juiste aanpak laten richten naar een nieuwe toekomst. Dat vraagt aandacht en sturing van schoolleiding én tools die zich flexibel aanpassen aan wat de mensen binnen de organisatie nodig hebben.

En dat is precies wat Magister.me doet: het sluit zowel aan bij de bestaande wereld van docenten én het nodigt hen uit om volgende stappen te zetten richting maatwerk, leerdoelgestuurd werken, vakoverstijgende projecten, formatief evalueren en coaching.

 • Samenwerken aan onderwijs met locaties, vaksecties, jaarlaag teams.
 • Op een natuurlijke manier curriculumbewustzijn creëren.
 • Binnen één platform aandacht voor vakkennis én vaardigheden.

Logisch dus dat Magister.me zowel gebruikt wordt door innovatieve scholen als door scholen die meer traditioneel georiënteerd zijn. En door scholen die jarenlang van alles geprobeerd hebben maar zich nu realiseren dat je pas écht een volgende stap kunt zetten in je onderwijsontwikkeling als je gebruik maakt van één overkoepelend platform zoals Magister.me.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met uw Magister accountmanager of stuur een email naar relatiebeheer@magister.nl om een afspraak te maken. We komen graag langs om te bekijken wat Magister.me voor uw school kan betekenen.