Skip navigation MENU

Geplaatst op 25-04-2017 in Magister Web voor docenten, Thema's.

Veel nieuwe functionaliteit in Magister Web

Magister heeft in de afgelopen periode veel nieuwe functionaliteit geleverd. Zowel op het gebied van wet- en regelgeving, toegankelijkheid via de app als grote functionele blokken in Magister Web. Magister Web heeft op bijna maandelijkse basis de afgelopen periode nieuwe en sterk verbeterde functionaliteit gekregen. Hiermee is het voor veel docenten al de plek voor veel van hun dagelijkse taken.

Studiewijzers: snel en overzichtelijk
Voor docenten en leerlingen zijn de studiewijzers nu nog sneller beschikbaar. De studiewijzer biedt meer opmaakmogelijkheden. Bovendien is de studiewijzer beter te organiseren. Bijvoorbeeld door mapjes binnen een studiewijzer aan te bieden. Magister Web zorgt voor meer overzicht!

Cijferinvoer: van 8 klikken naar enkele seconden
Cijferinvoer is door de verbeteringen die in Magister Web zijn doorgevoerd de meest gebruikte module. De docent kan nu van 8 klikken, om te komen waar hij moet zijn, nu al in een paar seconden alle invoer doen.

Functionaliteit voor de mentor gerealiseerd
Magister Web biedt nu ook ondersteuning voor de mentor. Bij het inloggen wordt automatisch gedetecteerd of de gebruiker (ook) mentor is. In dat geval wordt er extra functionaliteit getoond.

Bekijk hier Magister Web voor docenten en mentoren