Magister Join.

Bespaar tijd en geld door uw schoolsystemen veilig, snel en eenvoudig te koppelen via Magister

Placeholder

De voorbije jaren heeft Magister zich ontwikkeld tot een vertrouwd platform dat alle leer- en werkprocessen faciliteert. Maar Magister is niet het enige platform of systeem dat u gebruikt. Met Magister Join wordt koppelen met een HR-systeem, een aanmeldplatform of een toetsplatform eenvoudiger dan ooit.

Slimmer koppelen 

Als u Magister wilt koppelen met een andere, applicatie heeft u daar op dit moment een twee opties voor: een UWLR-koppeling of een SOAP-koppeling. Met Magister Join voegen we daar een derde optie aan toe. Via Magister Join wisselt een groeiend aantal leveranciers snel, veilig en direct data uit met uw Magister-omgeving. De inzet van externe IT-partijen is niet nodig; u organiseert dit allemaal zelf. Ook verliezen u en uw collega’s geen tijd meer met het overtypen van gegevens of het importeren van losse bestanden. 

Het dataverkeer verloopt volgens strikte afspraken die wij met diverse leveranciers gemaakt hebben. U heeft altijd in beeld welke gegevens u uitwisselt. En heeft u een vraag over uw koppeling? Dan staan onze technische consultants voor u klaar. 

Drie soorten koppelingen 

Magister Join biedt drie koppelingen waar veel vraag naar is. 

Aanmelden 

Stroomlijn uw aanmeldproces

Met Magister Join wisselt u volledig automatisch leerlinggegevens uit met Leerlinq en LeerlingAanmelden.nl van WIS. Alle ontvangen informatie controleert u binnen uw eigen Magister-omgeving. Vervolgens vindt de verwerking automatisch plaats. U werkt dus niet meer met losse bestanden. Ook handmatig invoeren is niet meer nodig. Dankzij Magister Join wordt uw aanmeldproces eenvoudiger, veiliger en volledig AVG proof. 

De aanmeld-functionaliteit van Leerlinq is inmiddels actief en kan probleemloos ingezet worden voor het verwerken van aanmeldingen voor het komende leerjaar 2023/2024. LeerlingAanmelden.nl van WIS volgt binnenkort.

Human Resources

Wissel informatie uit met uw HR-omgeving

Werkt uw HR-afdeling met AFAS of HR2day? Dan verbindt u uw HR-oplossing probleemloos met Magister. Daarna wisselt u probleemloos informatie uit tussen beide systemen. 

De HR-koppelingen AFAS en HR2day worden respectievelijk 1 mei en 1 juni 2023 actief.

Resultaatgegevens

Schrijf toetsresultaten terug naar Magister

Werkt u met toetsplatformen zoals RTTI-online, Woots, Cito of Muiswerk? Dan kunt u de resultaten die uw leerlingen in deze systemen boeken, heel eenvoudig terug laten komen in Magister. Daarmee is het overtypen en controleren van toetsresultaten voorgoed verleden tijd. 

Toetsresultaten terugschrijven is vanaf start schooljaar 2023/2024 mogelijk.

Wat kost Magister Join? 

De kosten voor het gebruik van alle koppelingen binnen Magister Join bedragen € 2,50 per aangemelde leerling in de staffel van 100 (per jaar). Neemt u sec de HR-koppeling binnen Magister Join af dan betaalt u € 2,50 per medewerker in de staffel van 100 (per jaar).

In drie stappen aan de slag met Magister Join 

  • Stap 1. U werkt al met één van de genoemde leveranciers of gaat een samenwerking aan. U stelt uw leverancier op de hoogte van uw wens om Magister Join als koppeling in te zetten tussen de applicatie en Magister.
  • Stap 2. Voor totaal Magister Join betaalt u € 2,50 per aangemelde leerling in de staffel (per jaar) en profiteert u al van alle mogelijkheden. Het is één koppeling voor zowel aanmelden, HR als resultaatgegevens. Vraag een offerte aan via relatiebeheer@magister.nl of vul dit formulier in.
  • Stap 3. Als Magister Join en het systeem van uw leverancier klaar zijn voor gebruik, activeert u de koppeling via de Privacy Manager in Magister. Per koppeling kunt u precies zien welke informatie uitgewisseld wordt en met welk doel.

Ook aan de slag met Magister Join?

Wilt u ook profiteren van de mogelijkheden die Magister Join te bieden heeft? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil aan de slag met Magister Join!