Magister LAS.

Zorg voor een betrouwbaar fundament met Magister LAS

Placeholder

Onderwijs is voortdurend in beweging. Magister zorgt dat het onderwijsproces altijd compliant is met actuele wet- en regelgeving. Daarnaast zorgt Magister dat scholen hun onderwijs op vrijwel iedere manier vorm kunnen geven. Een kloppend onderwijsadministratie is daarvoor een absolute randvoorwaarde. Magister LAS biedt álles wat je mag verwachten van een modern leerlingadministratiesysteem. 

Magister LAS vormt het hart van uw systeem

De Magister Suite bestaat uit een basispakket dat naar wens uitbreidbaar is met een serie modules op het gebied van onderwijsuitvoering, onderwijsvoorbereiding, onderwijsevaluatie, leerlingbegeleiding en zorgbegeleiding. Het leerlingadministratiesysteem vormt echter het hart van uw systeem.

Een omgeving voor alle leerlinggegevens

Met Magister LAS brengt u álle belangrijke informatie van leerlingen samen in één enkele omgeving. In Magister LAS beheert u alle relevante informatie van uw leerlingen. Van adresgegevens en tot cijfers en absenties. Het leerlingadministratiesyteem van Magister zorgt voor één enkele, gedeelde versie van de waarheid. De informatie uit het LAS vindt zijn weg vervolgens naar alle modules die u gebruikt.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met uw Magister accountmanager of maak direct een afspraak.
We komen graag langs om te bekijken wat we voor uw school kunnen betekenen.

Afspraak maken