Skip navigation MENU

Release 6.2.3

Geplaatst op 22-10-2019 in Releases.

Vandaag is Release 6.2.3 uitgeleverd. We hebben alle verschillende versies van releasenotes gekoppeld en brengen nu releasenotes voor web en desktop uit.

In deze versie verbeteringen en nieuwe functionaliteiten in Magister.

Kijk voor de volledige release informatie op Magister Service

‘Uitgelicht’ in deze release:

  • Inzage in intakegegevens van studenten

Release-informatie online

De complete (technische) release-informatie van MagisterSuite kunt u vinden op de nieuwe serviceomgeving: MagisterService(login vereist).

Vragen?

Heeft u aanvullende vragen, feedback of suggesties? Neem dan contact op met onze Klantenservice via service.magister@iddinkgroup.com of 058 – 298 71 78.

Met vriendelijke groet,

Team Magister

Uitgelicht Web (BVE)

Inzage van de Intakegegevens

In deze versie van Magister 6 Web is de functionaliteit voor inzage van de intakegegevens van studenten beschikbaar gemaakt.

In Magister Desktop wordt een intake afspraak aangemaakt tussen een aanmelder en een medewerker. Dit kan ook een afspraak zijn voor meerdere aanmelders en/of meerdere medewerkers tegelijk.

Agenda afsprakenlijst met intake afspraken

Als de medewerker de afspraak opent kan hij zien met welke student(en) hij een intake heeft en welke interesse dit betreft.

Door op de student te klikken, welke wordt weergegeven in de deelnemerswidget, opent een pagina waarop alle relevante gegevens van de intake staan.

Overzicht met alle relevante gegevens van de student

 

Detailkaart studentgegevens ‘Interesses’

Afspraak overnemen

Als de applicatiebeheerder medewerkers het recht geeft om een intake afspraak over te nemen, dan kan de medewerker een intake afspraak van een collega overnemen vanuit de Agenda.
Handig als de medewerker bijvoorbeeld onverwacht ziek is geworden.

Mogelijkheid om een Intake afspraak over te nemen van een collega.