Skip navigation MENU

Service

Bent u Magister-beheerder? Maak dan gebruik maken van het uitgebreide Magister Service. Dit is een beveiligde klantenomgeving waar u, als beheerder, zelf melding kunt doen en volgen. U heeft real-time inzicht in al uw meldingen tot en met schoolniveau. Uw school kan eenvoudig aanhaken bij een bekende melding als het ook op uw schoolt speelt. U krijgt daarna steeds updates over deze bekende melding per e-mail. Storingen en onderhoud, het laatste nieuws over functionaliteiten, de (technische) releasenotes en roadmap kunt u terugvinden in de bibliotheek van Magister Service. Kortom, alle beheerinformatie op één plek!

 

Belangrijk: Op 19 september wordt Magister Service live gezet. In de loop van de dag ontvangt iedere geautoriseerde beheerder een e-mail met inlog vanuit noreply@iddinkgroup.com. DIT IS GEEN PHISHING-mail. Er staat in dat u een inlog van de Iddink Group serviceomgeving ontvangt en kunt klikken om in te loggen. De inlognaam bestaat uit uw e-mailadres + een aantal cijfers.

Deze inlogmogelijkheid is 7 dagen na 19 september te gebruiken. Bewaar uw wachtwoord goed en veilig. 

Inloggen – Magister Service

 

Storingen
Ervaart u op dit moment een storing, dan betreuren wij dit ten zeerste. Wij zullen in alle gevallen zo snel als mogelijk de applicatiebeheerder van de school hierover informeren. Mocht u zelf willen inzien of er op dit moment een storing bekend is en wilt u de status hiervan bijhouden, klik dan hier.

Teamviewer
Wij maken gebruik van Teamviewer. Zorg dat deze is geïnstalleerd voordat je contact met ons op neemt.

Let op: Ben je een leerling, docent of ouder?
Alleen geregistreerde gebruikers hebben toegang.
Je eigen Magister-beheerder van jouw school kan je verder helpen met je vraag.

Wel een Magister-beheerder, maar nog niet geautoriseerd op Magister Service?

Checkt u dan bij uw hoofd verantwoordelijke beheerder, deze kan u zelf autoriseren.