Skip navigation MENU

Service

Bent u Magister-beheerder?
Maak dan gebruik maken van het uitgebreide Magister Service. Dit is een beveiligde klantenomgeving waar u, als beheerder, zelf melding kunt doen en volgen.

Inloggen – Magister Service

 

Docent, leerling, ouder? Werkt Magister niet zoals verwacht?
Ervaart u op dit moment een storing, dan betreuren wij dit ten zeerste. Checkt u eerst of de storing al bekend is via onderstaande button ‘Actuele bekende en gesloten storingen’. Staat uw storing er niet bij? Neemt u dan contact op met uw school. Leerlingen, docenten en ouders worden geïnformeerd door hun school over een eventuele storing. Bent u een wachtwoord of inlog kwijt? Neem dan contact op met de Magister-beheerder van uw school.

Kon je nu niet inloggen deze week?
Sinds afgelopen maandag was het normale gebruik van de Magister app voor Leerling/Ouder verstoord. De app vroeg steeds opnieuw in te loggen en zet meerdere loginschermen over elkaar heen. Bijzonder vervelend!
De aanpassing is gelukkig gemaakt en ook beschikbaar in de App Store en de Android Store. We adviseren je daarom de Magister app handmatig te updaten. Dit doe je door naar de ‘Store’ te gaan, via je profiel kun je zien voor welke apps een nieuwe versie klaar staat. Klik op ‘bijwerken’. Onze excuses voor het ongemak.