Support.

Werkt Magister niet zoals gewenst?
Dan helpen wij u graag verder.

Placeholder

Help! Is er een storing bij Magister?

Ervaart u op dit moment een storing? Heel vervelend! Check eerst of de storing al bekend is. Staat uw storing niet in het overzicht? Neem dan contact op met uw school. Leerlingen, docenten en ouders worden door de school geïnformeerd over een eventuele storing.

Bent u docent, leerling of ouder?

Magister werkt niet zoals verwacht
Heeft u problemen met inloggen? Of werkt Magister niet zoals het zou moeten? Check eerst of er een storing is. Staat uw storing er niet bij? Neem dan direct contact op met de Magister-beheerder van uw eigen school. Uw Magister-beheerder kan uw probleem snel oplossen.

U bent uw wachtwoord kwijt
Wanneer u uw wachtwoord kwijt bent, kunt u dat meestal zelf oplossen door bij het inloggen te kiezen voor een klik op de link ‘Wachtwoord vergeten’. U ontvangt dan een mail met verdere instructies. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met de Magister-beheerder van uw school.

Bent u Magister-beheerder?

Maak gebruik van de serviceomgeving van Magister
Maak dan gebruik maken van het uitgebreide Magister Service. Dit is een beveiligde klantenomgeving waar u, als beheerder, zelf melding kunt doen en volgen.

TeamViewer

Heeft u ondersteuning nodig? Dan is het fijn als we live mee kunnen kijken op uw scherm. Hiervoor gebruiken we TeamViewer. Voordat u contact opneemt met de helpdesk kunt u TeamViewer starten. U krijgt dan een uniek ID. Met dat ID kunnen we direct meekijken. Zo kunnen we u nóg sneller en makkelijker helpen.