Skip navigation MENU

Teamviewer

Bij het ondersteunen van onze klanten wordt gebruik gemaakt van het live meekijken op het scherm. Voorheen werd hier RemoteHelp voor gebruikt. Binnenkort zal hier een wijziging in plaatsvinden en wordt RemoteHelp uitgefaseerd. In plaats daarvan wordt TeamViewer gebruikt.

Door deze wijziging kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen, doordat TeamViewer zowel voor onze Magister Web als Magister Desktop geschikt is.

TeamViewer installeren
Via https://get.teamviewer.com/magistersupport is TeamViewer Quicksupport te installeren. Op dat moment is er een snelkoppeling waarmee snel verbinding kan worden gemaakt. Eventueel kan systeembeheer dit uitrollen over alle PC’s van de Magister-gebruikers die TeamViewer nodig hebben.

TIP!

Voordat er contact op wordt genomen met de helpdesk kun je TeamViewer starten en krijg je een ID. Met dat ID kan de helpdesk direct meekijken.